Kategorijos
Pelias, UAB Klaipėdos filialas
Adresas:LT-91001, KLAIPĖDA
Telefonas:(652) 22247
Interneto svetainė:pelias.lt
Įmonės kodas:300051720


Veiklos sritys:
  • Visuomenės sveikatos priežiūra, dezinfekcijos tarnybos


Veiklos aprašymas:

PELIAS dirbdama Norvegijoje nuo 1986 metų, įgijo didelę patirtį aplinkos nukenksminimo srityje (dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija, paukščių kontrolė). Įdiegusi ISO 9001 kokybės standartus įmonė sėkmingai dirba Norvegijoje ir yra pirmaujanti savo šalyje. Lietuvoje UAB PELIAS pradėjo veiklą 2004 metų rugsėjo mėn. Tai Lietuvos-Norvegijos įmonė, kurios pagrindinė veikla yra privalomasis profilaktinis aplinkos kenksmingumo pašalinimas (kenkėjų kontrolė). Įmonei yra suteikta licencija visuomenės sveikatos priežiūros veiklai Lietuvoje. Mūsų įmonė dirba su medžiagų gamintojais įvairiose pasaulio šalyse, importuoja aukščiausios kokybės produktus iš Europos šalių ir JAV. Naudojame tik sertifikuotas, atitinkančias ES kokybės standartus, saugias žmonių sveikatai medžiagas. Tiesioginis ir ilgalaikis bendradarbiavimas su gamintojais mums suteikia galimybę atlikti savo paslaugas laiku, kokybiškai ir tikrai priimtinomis kainomis.

UAB „PELIAS“ įmonės veikla yra apdrausta Civilinės atsakomybės draudimų, taip parodome, kad esame atsakingi verslo partneriai Lietuvos ir užsienio kolegoms.

Nuo 2009 metų UAB „PELIAS“ yra oficialus Amerikiečių kompanijos „CURTIS DYNA-FOG“ rūko generatorius gaminančios įmonės atstovas Baltijos šalyse. 2010 metais UAB „PELIAS“ tampa GAFTA –The grain & feed trade association (Javų ir pašarų prekybos asociacija ) nariais, taip pirmieji savo srities veikloje Baltijos šalyse išsikeliame tikslą teikti paslaugas remiantis pasauliniais standartais.

UAB „PELIAS“ nuo 2010 metų tampa IMFO – The international Maritime Fumigation Organization, ( Tarptautinė Jūrų laivybos fumigacijos asociacija) nariais, taip įrodome savo įmonės profesionalų požiūrį į teikiamas fumigacijos paslaugas, pirmieji Baltijos šalyse galime pasiūlyti fumigacijos ir krovinio ventiliacijos paslaugas visuose pasaulio kontinentuose.

Pasirinkdami UAB „PELIAS“ kaip partnerį Jūs būsite saugus ir garantuoti, kad paslauga ar prekė kuria Jums suteikė mūsų įmonė yra aukščiausios kokybės.

Vizija

Tapti : pripažintu lyderiu Lietuvos kenkėjų kontrolės rinkoje, bendrove, teikiančia pačias kokybiškiausias kenkėjų kontrolės paslaugas, pajėgiančia įsisavinti naujausias technologijas ir užtikrinti aukščiausią paslaugos kokybę. Tapti visais atžvilgiais patrauklia bendrove čia dirbantiems žmonėms ir savo veikla prisidėti prie krašto gerovės kėlimo.

Misija

Laiku ir profesionaliai vykdyti įsipareigojimus klientams bei tiekėjams, plėtojant ilgalaikį bendradarbiavimą naudojantis pažangiomis technologijomis ir valdymo sistemomis, kurti didžiausią įmanomą vertę, bendrovės akcininkams ir klientams.




Įmonės ID: 18045
Perskaitė: 762
Įtraukta į katalogą: 2011-06-01
Informacija atnaujinta: 2013-04-02

Atnaujinti informaciją
Komentuoti


Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą


Kitos įmonės
Profilaktinė Dezinfekcija, UAB Klaipėdoje
LT-91001, KLAIPĖDA

K. Zorinienės Dezinfekcinių Paslaugų įmonė
Šilutės pl. 21 A, LT-91107, KLAIPĖDA




Klaipėdos katalogas   Kontaktai